Vreau abonament legume

Abonamentul nostru de legume nu este unul comercial, bazat pe relația anomimă vânzător-cumpărători, ci este un parteneriat de solidaritate pe durata unui sezon (martie-decembrie) în care se formează o relație de încredere între noi și consumatori. Optând pentru un abonament de legume ASAT Grădina Urzica vă alăturați unui grup de timișoreni preocupați de mediu, comerț echitabil, inovare socială și încurajarea producției locale agroecologice. De asemenea aveți acces la Grădina Urzica pentru vizite individuale sau de grup și la cunoștințele noastre pentru a înțelege tehnicile agricole regenerative folosite. Grupul va fi dimensionat pe capacitățile noastre de producție, care sunt în dezvoltare, dar limitate de terenul, infrastructura și forța de muncă disponibile.
Pentru a înțelege mai bine cum funcționeaza modelul de gricultură susținută de comunitate, vizitați pagina asociației ASAT https://asatromania.ro/
Grupul de consumatori se formează în iarnă (decembrie-ianuarie) pe baza unui contract în care noi ne angajăm să livrăm săptămânal legumele cerute de grup. Acest contract conține costurile de producție pentru întregul sezon și modul de calcul al costului. Consumatorii se angajează să plătească costul abonamentului și să ridice coșul pe toată durata sezonului, iar când nu se poate, să trimită alte persoane sau destinații pentru coșul lor.
Folosim un model de cost solidar, pentru că nu ne dorim să excludem persoane cu venit redus care nu și-ar putea permite un abonament, nu ezitați să ne întrebați despre ce oportunități de reducere a costului putem oferi.
Ne preocupă feedback-ul din partea consumatorilor și îl solicităm în sesiuni de planificare, evaluare și chestionare anonime.

Sperăm că v-am stârnit interesul!

Grădina Urzica e mult mai mult decât doar legume 🙂